Methylone kopen

Methylone kopen? U kunt nu bestellen als u methylone wilt kopen.

Explosion, bk-MDMA, Ease, M, 3,4-methylenedioxymethcathinone, 2-methylamino-1-(3,4-methylenedioxyphenyl)propan-1-one)

Feiten over methylone kopen

Methylone werd als vloeistof verkocht in smart shops onder de naam Explosion. Methylone is meestal als poeder / kristal verkrijgbaar. Methylone is ook in XTC aangetroffen. Het wordt geslikt of gesnoven.

De chemische structuur van methylone lijkt op die van XTC. Methylone behoort tot de groep van fenethylaminen, amfetaminen en cathinonen. Methylone heeft een remmende werking op de heropname van hersenstoffen als dopamine, serotonine en norepinefrine. Het bevordert ook het vrijkomen van die stoffen. Het is minder sterk dan XTC. De werking en risico´s van methylone lijken op die van XTC.

Het effect komt meestal tussen 20- 40 minuten. Het kan een uur duren voordat het effect op komt. Het piekeffect duurt enkele uren. Daarna wordt het effect gedurende de volgende uren minder.

Er valt weinig te zeggen over de dosis. De bekende en als betrouwbaar en deskundig beschouwde site erowid.org noemt de volgende doseringen (maar voegt daar aan toe dat dit ook niet op harde feiten is gebaseerd):

Bij slikken van Methylone:

  • Drempel dosis waarbij je iets gaat merken 60 – 120 mg
  • Licht effect: 100-150 mg
  • Gemiddeld: 100- 250 mg
  • Sterk:160-270 mg
  • Zwaar: meer dan 250 mg

Snuiven heeft wellicht een sterker effect bij dezelfde dosering.

Wilt u methylone kopen? U kunt dit bij ons bestellen en ontvangen binnen 2 dagen. Methylone kopen was nog nooit zo makkelijk als nu.