Mephedrone kopen

Bent u op zoek en wilt u Mephedrone kopen? Bestel nu!

Mefedrone, Mephedrone, 4-methylmethcathinon, 4 MMC, Meow Meow, miauw miauw, Mcat.

Feiten over mephedrone kopen

Mephedrone wordt verkocht als kristal, poeder, pil. Een straatnaam is miauw miauw (MEOW). Mephedrone is een XTC vervanger. Mephedrone (een cathinon) is net als XTC en speed een amfetamineachtige stof. Mephedrone is in Nederland verboden en staat op lijst 1 van de opiumwet. Het gebruik van Mephedrone heeft tot een aantal sterfgevallen geleid.

Mephedrone wordt geslikt met vloeistof, in een capsule, bommetje of pil. Snuiven is pijnlijk en geeft schade aan slijmvliezen.

WERKING

Mephedrone stimuleert de aanmaak van dopamine en serotonine. Sommige gebruikers beschrijven de effecten van Mephedrone als een kruising tussen cocaïne en 4-FMP of MDMA. Op de meeste tripreports wordt gemeld dat het lichter is dan XTC, maar sommigen vinden het weer zwaarder.

Onderzoekers verwachten dat de gezondheidsrisico’s voor een deel vergelijkbaar zijn met die van XTC en speed. Er is enige informatie uit onderzoek over de gezondheidsrisico’s op korte termijn. Er is weinig bekend over gezondheidsrisico’s op de lange termijn.

Mephedrone kopen? Bestel direct en ontvang dsze binnen 2 dagen. Mephodrone kopen was nog nooit zo makkelijk.