4 meo pcp kopen

4 meo pcp kopen kan bij nu hier.

40 euro per gram.

Minimale afname is 150 euro.

4-Methoxyphencyclidine (methoxydine, 4-MeO-PCP) is een dissociatief anestheticum dat online is verkocht als een onderzoeksstof. De synthese van 4-MeO-PCP werd voor het eerst gerapporteerd in 1965 door de Parke-Davis medicinale chemicus Victor Maddox. Een recensie uit 1999 gepubliceerd door een chemicus met het pseudoniem John Q. Beagle suggereerde dat de potentie van 4-MeO-PCP bij de mens verminderd was in vergelijking met PCP, twee jaar later publiceerde Beagle een gedetailleerde beschrijving van de synthese en kwalitatieve effecten van 4-MeO- PCP, waarvan hij zei dat het 70% de potentie van PCP bezat. 4-MeO-PCP was de eerste arylcyclohexylamine-onderzoeksstof die online werd verkocht.

4 meo pcp kopen? 100% veilig getest en gegarandeerd de beste kwaliteit.

Eind 2008 werd het geïntroduceerd door een bedrijf dat handelde onder de naam CBAY en werd gevolgd door verschillende verwante verbindingen zoals 3-MeO-PCP en methoxetamine. 4-MeO-PCP heeft een lagere affiniteit voor de NMDA-receptor dan PCP, maar heeft een hogere affiniteit dan ketamine, het is oraal actief in een doseringsbereik dat vergelijkbaar is met ketamine, waarbij sommige gebruikers doses van meer dan 100 mg nodig hebben voor de gewenste effecten. Gebruikers hebben aanzienlijke verschillen in actieve dosis gemeld; deze verschillen kunnen gedeeltelijk worden verklaard door de aanwezigheid van niet-gereageerd PCC en andere onzuiverheden in monsters die op de grijze markt worden verkocht.

4-MeO-PCP heeft Ki-waarden van 404 nM voor de NMDA-receptor, 713 nM voor de norepinefrinotransporter, 844 nM voor de serotoninetransporter, 296 nM voor de al-receptor en 143 nM voor de a2-receptor.

Wilt u direct 4-MeO-PCP kopen. Neem contact op en u kunt direct uw 4 meo pcp kopen bij ons.

40 euro per gram.

Minimale afname is 150 euro.